Decleor kurs

Vi i Ub Essensiell har hatt Decleorkurs med Elisabeth Haugerud. Vi fikk mye info om Decleor sin serie og behandlingsmetodene. Vi visste ikke noe særlig om Decleor, siden vi ikke bruker det så mye på skolen. Derfor var det kjempebra at vi fikk ha kurs og lære mye nytt om en bra serie.

Decleor har tatt hensyn til alle behovene til din kropp og ditt sinn. Hver behandling har en uforlignelig Decleor stil som innebærer forskjellige massajeteknikker og deilige dufter, som fører til en fantastisk velvære. Og alt dette i løpet av en skreddersydd behandling som du vil nyte lenge etterpå.

Decleor bruker konsentrerte aromatiske planteessenser. Disse essensene er mer dypvirkende og effektive enn vanlige planteekstrakter. De gir også en naturlig duft og konservering, og er derfor mer naturlige produkter.

Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decleor til den ledende serien i hudpleiesalonger og spa, både i skandinavia og internasjonalt.
Viste du at?

Det brukes 1500 roseblader for å lage en 15 ml flaske Decleor Aromessence Rose d'Orient? Eller at det kreves ca 1 tonn appelsinblomster for å lage 1 liter Neroliessens? 

Dette viser at de aromatiske planteessensene er svært verdifulle dråper.

Aromatiske planteessenser ble også brukt til balsamering av mumiene i Egypt. Dette fordi de har uvanelige gode konserverende effekter. Alle planteessenser er gode antioksidanter og vil også bevare huden mot aldring.

 

Kategori:Produkter    Dato:03.10.2012   Kl:09:14    Ingen kommentarer
hits