Fylkesmesse

Nå førstkommende mandag skal vi i Ub Essensiell dra til Bodø, for å være med på fylkesmessa.

Der skal vi ha vår egen stand og representerer vår bedrift.

Vi kommer til å legge ut bilder og skrive om Bodø senere :)

Kategori:Info    Dato:07.03.2013   Kl:11:50    3 kommentarer
Kjære blogger! Kan du hjelpe oss? Vi har en spørrundersøkelse gående nå om blogging. Alle som deltar får et gavekort på 50 kroner som takk for hjelpen. Det er totalt 8 spørsmål. Gå inn på lenken min, og registrer deg nå så får du gavekortet med en gang på e-post sammen med undersøkelsen. Takk på forhånd <3

Tine - GRATIS GAVEKORT
07.03.2013 - 12:19

Dette er den beste bloggen jeg lest lenge!!! ♥ Forresten, jeg har akkurat funnet et kjempe bra tilbud du burde se på! Er sånn bokklubben gir til nye medlemmer - helt gratis! Du kan velge mellom to forskjellige pakker. Jeg har valgt den med one direction filmen fordi jeg er directioner ;D !! Og det beste av alt: man trenger ikke kjøpe noe som helst. Haha. Meld deg inn du og keep bloggin' fordi jeg blir fast leser. Hilsen beate.

Beate
08.03.2013 - 19:26

Sykt pen blogg du har laget! Må bare si at jeg elsker den altså!! Har ikke lenger blogg selv så tenkte jeg skulle dele en god konkurranse med deg i stedet. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på fem tusen kr! Bli med du også da!! :D Kanskje du har flaks og vinner?!

Lena
09.03.2013 - 15:08

hits