Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter 2013

 

Mandag til tirsdag var vi i Ub Essenisell i Bodø for å delta på fylkesmessa 2013.


Når vi kom til bodø fikk vi sjekket inn på Radisson Blu hotel. Etter vi hadde sjekket inn gjorde vi oss klare til å dra på middag og premieutdeling med alle de andre ungdommsbedriftene. Der var det selveste Stian Blipp (programlederen fra Idol) som skulle være vert under middagen. Han var kjempeflink som vert og gjorde hele opplevelsen til noe spesielt.


Under middagen var det noen Ub bedrifter som vant kåringer. Vi ble ikke nevnt, men vi så fram til neste morgen da det skulle være flere kåringer, og vi skulle stå i stand på glasshuset og presentere bedriften vår. Det var kjempegøy å snakke med alle som kom innom vår stand og var interessert i hva vi holdt på med. Vi fikk også utført to enkle behandlinger som var nakkemassasje og ørehulling.


Den siste premieutdelingen var i glasshuset og vi var veldig spente på om vi kom til å vinne noe, og det gjorde vi!
Bedriften vår vant andreplassen for beste utstilling, og Linda vant prisen for årets beste selger!

 

 

Noen bilder fra fylkesmessa:

  Video av Stian Blipp:

 

 

Kategori:Essensiell    Dato:14.03.2013   Kl:08:47    2 kommentarer
Hei på deg! :-) Vil å rose deg for at du har en sykt kul blogg!! Blir så glad når jeg finner bra blogger som faktisk prøver å gjøre det litt interessant for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg pleide å blogge før, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner mobberne. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt avhengig, hehe, men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-D Bli med du og da!

Bente
08.04.2013 - 00:30

Hei på deg! Føler bare jeg må si først du har en enormt god kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner fine blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer teite ting! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget tidligere, men stoppet fordi jeg fikke så mange uhøflige kommentarer! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er sinnsykt bra. Du kan vinne et års forbruk med energi drikke som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig! Hehe!! Men kanskje du har mer hell, enn meg?! Delta da! :-P

Amalie
10.04.2013 - 23:03

hits