Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter 2013

 

Mandag til tirsdag var vi i Ub Essenisell i Bodø for å delta på fylkesmessa 2013.


Når vi kom til bodø fikk vi sjekket inn på Radisson Blu hotel. Etter vi hadde sjekket inn gjorde vi oss klare til å dra på middag og premieutdeling med alle de andre ungdommsbedriftene. Der var det selveste Stian Blipp (programlederen fra Idol) som skulle være vert under middagen. Han var kjempeflink som vert og gjorde hele opplevelsen til noe spesielt.


Under middagen var det noen Ub bedrifter som vant kåringer. Vi ble ikke nevnt, men vi så fram til neste morgen da det skulle være flere kåringer, og vi skulle stå i stand på glasshuset og presentere bedriften vår. Det var kjempegøy å snakke med alle som kom innom vår stand og var interessert i hva vi holdt på med. Vi fikk også utført to enkle behandlinger som var nakkemassasje og ørehulling.


Den siste premieutdelingen var i glasshuset og vi var veldig spente på om vi kom til å vinne noe, og det gjorde vi!
Bedriften vår vant andreplassen for beste utstilling, og Linda vant prisen for årets beste selger!

 

 

Noen bilder fra fylkesmessa:

  Video av Stian Blipp:

 

 

Kategori:Essensiell    Dato:14.03.2013   Kl:08:47    2 kommentarer

Film om hudpleielinja i Mosjøen

Dette er en video om hudpleielinja i Mosjøen, og det er oss jentene i Ub Essensiell som har vært med i den. Vi hadde det kjempegøy med å spille den inn, og her kan dere få et lite innblikk om hva hudpleielinja går ut på.
Håper dere liker den :) 

 

video:film om hudpleien 2

Kategori:Essensiell    Dato:08.02.2013   Kl:10:29    Ingen kommentarer

Yrkesmesse

Når det var yrkesmesse hadde vi i Ub Essensiell satt opp Skin baren. Det var en perfekt måte å vise elevene litt om hva det innebærer å være en hudpleier og hvordan linja er. De fikk prøve og stille oss spørsmål om produktene og linja vi går, og vi svarte dem så godt vi kunne. :)

 

Et bilde når vi var ferdig med å sette opp skin baren, og slik ser den ut. :)


 

Kategori:Essensiell    Dato:25.01.2013   Kl:09:17    2 kommentarer

Fru Haugans Hotel

De tre dagene vi var på hotellet i forbindelse med Lydiadagen gikk utrolig bra. Det var veldig gøy for oss å komme til et nytt lokale, og ha muligheten til å ha kunder senere på ettermiddagen.
Mange av kundene som ikke har hatt muligheten til å komme på kundedagene våre som er på mandager fra 09:00 - 13:00, fikk endelig muligheten til å komme på et litt senere tidspunkt. Derfor håper vi at vi får muligheten til å kunne ha et slikt tilbud til dere igjen!

Men vi håper så mange som mulig kan komme på kundedagene våre som er på mandagene. :)

 

Bilde av resepsjonen og skin baren som vi satte opp.

 

Et bilde av når vi gir blomster til Bodil. Det var hun som fikset med at vi fikk være på hotellet.Kategori:Essensiell    Dato:22.01.2013   Kl:21:44    Ingen kommentarer

Makeup kurs

Vi i ub Essensiell hadde vårt første makeup kurs på onsdagen. Det gikk over all forventning, og det virket som om alle kundene våre på kurset var fornøyde. De gav oss mye ros, og ville til og med ha et slikt lignende kurs igjen.

 

Det første vi startet med på kurset var å ønske alle velkommen. Så fikk de forklart hva vi skulle gjøre først, og hvem de skulle få opplæring fra.

Etter alle hadde fått hver sin terapeut og kommet på plass, startet vi med noe som vi kaller skinbar. En skinbar går ut på at de skal få prøve ut produktene selv. Da får de ta, lukte og føle på hvordan det er å påføre produktet på seg selv.

 

 De fikk prøve å påføre en type rens, toner og dagkrem.

Etter skinbaren var det på tide å starte med selveste makeupen.

Her fikk de prøve ut fondation, concealer, solpudder, rouge, øyenskygge, brynsskygge, eyeliner, maskara, lepestift og gloss.Her er noen flere bilder fra kurset :) Vi hadde en kjempefin kveld og håpe dette er noe vi får gjort flere ganger!

 

Kategori:Essensiell    Dato:10.12.2012   Kl:12:44    Ingen kommentarer

Boligmessen: Fretexmoteshow

Moteshowet for Fretex gikk helt supert. Det ble gjennomført slik som vi hadde planlagt det, både når det gjelder sminken, musikken, og gangen til jentene. Vi vil gjerne takke de tøffe jentene fra MIL fotballag som gikk i moteshowet og frisørene som hjalp til med å fikse håret til jentene.

 

Noen bilder fra Moteshowet:Kategori:Essensiell    Dato:08.11.2012   Kl:17:09    2 kommentarer

Tekon kurs

Vi i Ub Essensiell har vært på Tekon kurs for videregående ansiktbehandlinger, termal kroppsterapier og Dermalogica salgsteknikker.

Kurset ble holdt av Kristine som jobber hos dermalogica. Kristine var utrolig flink og lærte oss mye nytt. Hun viste oss hvordan konsistensen skulle være på mange av produktene, hvordan vi skulle bruke dem og hvilke virkninger de har på huden. Vi gleder oss masse til å prøve ut behandlingene, og senere kunne tilby dem til kunder


Et lite bilde :)Kategori:Essensiell    Dato:20.09.2012   Kl:20:25    Ingen kommentarer

Logo

 

Nå har vi endelig funnet ut hvilken logo vi skal ha for bedriften vår :D 

 

Her er et bilde av logoen: 
Kategori:Essensiell    Dato:17.09.2012   Kl:15:46    Ingen kommentarer
hits