Elektrolyse

 I dag har vi øvd oss litt på elektrolyse. Elektrolyse er permanent hårfjerning med strøm. Man fjerner individuelle og utstående hår fra ansikt og kropp med en tynn nål som plasseres i det individuelle håret.

(elektroner i bevegelse blir til elektrisk strøm). Når elektronene passerer langs nålen og inn i hårfolliklen og får kontakt med fukt og vev vil det skje en kjemisk reaksjon. Det er denne reaksjonen som ødelegger vevet i hårfolliklen og fjerner håret. Med regelmessig behandling vil hårveksten reduseres og til slutt forsvinne.

 

Det er noen som lurer på om elektrolyse gjør vondt. Den første gang kan det føles litt sårt, kanskje på grunn av at det er din første behandling og du ikke er vant til det. Etter 2-3 behandlinger venner man seg til det. Huden kan bli litt rød etter behandling, men man kan påføre en krem for å roe ned huden etterpå.

 

Elektrolyse er en kjempefin behandling for den som har uønsket hårvekst enten i ansiktet eller på kroppen.

Vi kommer til å informere mer om elektrolyse når vi får det inn i våre behandlingstilbud.

 

Elektrolyse:

Kategori:Behandlinger    Dato:31.10.2012   Kl:21:57    Ingen kommentarer

Boligmessen

I dag har vi øvd oss litt på sminkelooken vi skal bruke nå til helgen på boligmessen. Vi skal sminke noen jenter som skal gå moteshow for Fretex. Lokken vi går for er litt mer en bare en vanlig dagmakeup. Vi skal bruke sterke fargen og løsvipper. Vi skal også sminke Otto fra tvserien Sinnasnekker'n. Otto skal være konferansier på boligmessen.Moteshowet skal være på lørdag ( 27.10.12 ) og starter klokken 12:00. Vi gleder oss masse til helgen og håper så mange som mulig kommer for å se på.

 

Noen bilder fra i dag:

 

Kategori:Info    Dato:25.10.2012   Kl:14:07    Ingen kommentarer

Våre behandlinger og priser

 

Massasje:

Rygg -/ nakkemassasje:  30 min.......... 200 kr,-

Aromaterapi: 85 min.......... 400 kr,-

 

Ansiktsbehandlinger:

Lunchbehandling: ( rens, peeling, maske, dag- og øyekrem) 30 min.......... 200 kr,-

Dyprens: 55 min.......... 300 kr,-

Dyprens med massasje:.......... 350 kr,-

MiniLift:.......... 350,-

 

Bryn og vipper:

Napping av bryn:.......... 50 kr,-

Farging av bryn eller vipper:.......... 100 kr,-

Farging av vipper og bryn med napping:.......... 200 kr,-

 

Fotpleie:

Fotpleie: 60 min.......... 250 kr,-

fotpleie med lakkering:.......... 280 kr,-

  

Voksing:

Bikinilinje:..........150 kr,-

Armhule:..........150 kr,-

Bryst:.......... 200 kr,-

Rygg:..........200 kr,-

Legger:......... 150 kr,-

Legger og lår:.......... 300 kr,-

Overleppe:.......... 50 kr,-

Bryn:......... 50 kr,-

 

Øre hulling:

Øre hulling:.......... 50 / 100 kr,-

 

Manikyr:

Manikyr:.......... 200 kr,-

Spa manikyr:.......... 250 kr,-

 

 

Er det noen av behandlingene du lurer på er det bare å spørre. Du kan også ringe oss for mer info ( 75654245 )

  

Kategori:Behandlinger    Dato:24.10.2012   Kl:23:41    Ingen kommentarer

BareMinerals kurs

Kurset i BareMinerals var utrolig bra. Vi lærte mye av vår kursleder Elisabeth som vi vil ta med oss videre.

Noe av det Elisabeth viste oss på kurset var mange av de nye og fine produktene som var kommet inn. Hun gav oss også en demonstrasjon på hvordan man legger en aftenmakeup, med leppestift og fine øyenskygger.

 Litt om BareMinerals:

 

BareMinerals foundation, som var startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen, inneholder rene mineraler og jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende egenskaper og motvirker tørr hud, hudirritasjoner, samt hudens aldring, takket være solbeskyttelsen. Produktene passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud.

BareMinerals er en komplett makeupserie basert på naturlige mineraler. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener og andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud.Med fantastiske fargespekter og banebrytende serier har Bare Escentuals gjort seg selv fortjent til sitt rykte som skjønnhetspioner 

 

 

 

Liten info video:

 

 

Kategori:Produkter    Dato:16.10.2012   Kl:12:57    Ingen kommentarer

Decleor kurs

Vi i Ub Essensiell har hatt Decleorkurs med Elisabeth Haugerud. Vi fikk mye info om Decleor sin serie og behandlingsmetodene. Vi visste ikke noe særlig om Decleor, siden vi ikke bruker det så mye på skolen. Derfor var det kjempebra at vi fikk ha kurs og lære mye nytt om en bra serie.

Decleor har tatt hensyn til alle behovene til din kropp og ditt sinn. Hver behandling har en uforlignelig Decleor stil som innebærer forskjellige massajeteknikker og deilige dufter, som fører til en fantastisk velvære. Og alt dette i løpet av en skreddersydd behandling som du vil nyte lenge etterpå.

Decleor bruker konsentrerte aromatiske planteessenser. Disse essensene er mer dypvirkende og effektive enn vanlige planteekstrakter. De gir også en naturlig duft og konservering, og er derfor mer naturlige produkter.

Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decleor til den ledende serien i hudpleiesalonger og spa, både i skandinavia og internasjonalt.
Viste du at?

Det brukes 1500 roseblader for å lage en 15 ml flaske Decleor Aromessence Rose d'Orient? Eller at det kreves ca 1 tonn appelsinblomster for å lage 1 liter Neroliessens? 

Dette viser at de aromatiske planteessensene er svært verdifulle dråper.

Aromatiske planteessenser ble også brukt til balsamering av mumiene i Egypt. Dette fordi de har uvanelige gode konserverende effekter. Alle planteessenser er gode antioksidanter og vil også bevare huden mot aldring.

 

Kategori:Produkter    Dato:03.10.2012   Kl:09:14    Ingen kommentarer
hits