Minilift ( Kosmetisk Ansiktsløftning )

 

Minilift behandlingen er basert på saften fra Aloe Vera planten. Under behandlingen vil vev og muskler bli stimulert  og få en ny spenst, rynker vil bli redusert og ny dannelsen vil stoppe opp. Den gir en frisk tone og god fuktighetsbalanse som vil gi huden et friskere utseende og større fasthet.

Sammensetningen av miniliften er fulstendig biologisk og organisk, ingridiensene er rene og uten skadelige kjemikalier. Man kan se og føle en liten forskjell allerede etter en behandling.

 Hvor mange behandlinger man trenger varierer individuelt. Noen oppnår resultater raskere ann andre, men alle vil ikke oppnå det samme resultat. Så dette vil varierer fra person til person.

Etter en minilift skal man ikke øyeblikkelig bruke Makeup. På slutten av begandlingen oppstår vanligvis en forbigående rødlighet på grunn av øket blodtilstrømning. Dette øker hudens evne til å motta oljen og fuktighetskremen etter behandlingen. Hvis man ønsker makeup, må man vente i ca 2 timer etter behandlingen.

 

Hvis du vil prøve ut denne behandlingen kan du bestille time hos oss, den koster 350 kr og er en kjempegod behandling som passer for alle aldre og alle hudtyper.

 

Kategori:Behandlinger    Dato:30.11.2012   Kl:09:32    2 kommentarer

Boligmessen: Fretexmoteshow

Moteshowet for Fretex gikk helt supert. Det ble gjennomført slik som vi hadde planlagt det, både når det gjelder sminken, musikken, og gangen til jentene. Vi vil gjerne takke de tøffe jentene fra MIL fotballag som gikk i moteshowet og frisørene som hjalp til med å fikse håret til jentene.

 

Noen bilder fra Moteshowet:Kategori:Essensiell    Dato:08.11.2012   Kl:17:09    2 kommentarer
hits