BareMinerals hudpleie

 

BareMinerals har nå kommet med sine egene hudpleieprodukter.

Produktene er skapt til å utføre de samme miraklene som det berømte mineralpudderet, med noe de kaller for Active Soil Complex. Active Soil komplekset består av 72 essensielle makro- og mikromineraler som tydelig forbedrer hudens glød og utseende, gjennom å stimulere cellefornyelsen og tilføre kraftige anti-oksidanter.

 

 Her kan du lære mer om BareMinerals produktene:

 

 

Kategori:Produkter    Dato:02.02.2013   Kl:00:42    Ingen kommentarer

BareMinerals kurs

Kurset i BareMinerals var utrolig bra. Vi lærte mye av vår kursleder Elisabeth som vi vil ta med oss videre.

Noe av det Elisabeth viste oss på kurset var mange av de nye og fine produktene som var kommet inn. Hun gav oss også en demonstrasjon på hvordan man legger en aftenmakeup, med leppestift og fine øyenskygger.

 Litt om BareMinerals:

 

BareMinerals foundation, som var startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen, inneholder rene mineraler og jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende egenskaper og motvirker tørr hud, hudirritasjoner, samt hudens aldring, takket være solbeskyttelsen. Produktene passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud.

BareMinerals er en komplett makeupserie basert på naturlige mineraler. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener og andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud.Med fantastiske fargespekter og banebrytende serier har Bare Escentuals gjort seg selv fortjent til sitt rykte som skjønnhetspioner 

 

 

 

Liten info video:

 

 

Kategori:Produkter    Dato:16.10.2012   Kl:12:57    Ingen kommentarer

Decleor kurs

Vi i Ub Essensiell har hatt Decleorkurs med Elisabeth Haugerud. Vi fikk mye info om Decleor sin serie og behandlingsmetodene. Vi visste ikke noe særlig om Decleor, siden vi ikke bruker det så mye på skolen. Derfor var det kjempebra at vi fikk ha kurs og lære mye nytt om en bra serie.

Decleor har tatt hensyn til alle behovene til din kropp og ditt sinn. Hver behandling har en uforlignelig Decleor stil som innebærer forskjellige massajeteknikker og deilige dufter, som fører til en fantastisk velvære. Og alt dette i løpet av en skreddersydd behandling som du vil nyte lenge etterpå.

Decleor bruker konsentrerte aromatiske planteessenser. Disse essensene er mer dypvirkende og effektive enn vanlige planteekstrakter. De gir også en naturlig duft og konservering, og er derfor mer naturlige produkter.

Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decleor til den ledende serien i hudpleiesalonger og spa, både i skandinavia og internasjonalt.
Viste du at?

Det brukes 1500 roseblader for å lage en 15 ml flaske Decleor Aromessence Rose d'Orient? Eller at det kreves ca 1 tonn appelsinblomster for å lage 1 liter Neroliessens? 

Dette viser at de aromatiske planteessensene er svært verdifulle dråper.

Aromatiske planteessenser ble også brukt til balsamering av mumiene i Egypt. Dette fordi de har uvanelige gode konserverende effekter. Alle planteessenser er gode antioksidanter og vil også bevare huden mot aldring.

 

Kategori:Produkter    Dato:03.10.2012   Kl:09:14    Ingen kommentarer
hits